مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 آذر 1403 ساعت 10:452024-12-17سياسي

از ظرفیت گروه های جهادی برای کاهش فشار اقتصادی بر بیماران استفاده شود


نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر انجام نیازسنجی و کار پژوهشی در زمینه شناسایی نیازهای درمانی نقاط کمتر برخوردار حوزه انتخابیه خود، - از ظرفیت گروه های جهادی برای کاهش فشار اقتصادی بر بیماران استفاده شود ایسنا/همدان نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر انجام نیازسنجی و کار پژوهشی در زمینه شناسایی نیازهای درمانی نقاط کمتر برخوردار حوزه انتخابیه خود، گفت: باید از ظرفیت گروه های جهادی برای کاهش فشار اقتصادی بر بیماران استفاده کنیم.

عباس صوفی سه شنبه 27 آذرماه در نشست با رییس دانشگاه علوم پزشکی و گروه های فعال جهادی حوزه پزشکی، اظهار کرد: کار پژوهشی در حوزه بهداشت و درمان باید مورد توجه قرار گیرد و برای کارهای جهادی پژوهش و هدفگذاری داشته باشیم.

وی انجام غربالگری را نیز مورد توجه قرارداد و بیان کرد: گروه های جهادی تنها نباید به عینک و دندان محدود شود، باید غربالگری سلامت جدی گرفته شود تا بیماری های سخت درمان با تشخیص درست و به موقع، به سرعت درمان پیدا کند.

صوفی با اشاره به نگاه جهادی استاندار همدان، تصریح کرد: وقتی مقام ارشد اجرایی استان نگاه جهادی و مثبتی دارد می توان از این ظرفیت برای تقویت گروه های جهادی بهترین استفاده را کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

از ظرفیت گروه های جهادی برای کاهش فشار اقتصادی بر بیماران استفاده شود

از ظرفیت گروه های جهادی برای کاهش فشار اقتصادی بر بیماران استفاده شود