مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 19 آذر 1403 ساعت 12:152024-12-09دانش

نقش هویتی دانشگاه ایرانی در مقایسه با جهان


وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دانشگاه ایرانی را نهادی با ویژگی های منحصربه فرد دانست و گفت: دانشگاه های ایران نه تنها جایگاهی علمی دارند، - وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دانشگاه ایرانی را نهادی با ویژگی های منحصربه فرد دانست و گفت: دانشگاه های ایران نه تنها جایگاهی علمی دارند، بلکه با هویت فرهنگی شناخته می شوند.

برخلاف بسیاری از کشورها که در ساختار آموزش عالی خود معاونت فرهنگی ندارند، در دانشگاه های ما چنین نهادی وجود دارد که نشان دهنده توجه عمیق به فرهنگ است.

به گزارش ایسنا، حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، در همایش حکمرانی فرهنگ که به مناسبت چهلمین سالگرد تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، بر اهمیت فرهنگی دانشگاه ها در نظام جمهوری اسلامی تأکید کرد.

وی با اشاره به نگاه امام خمینی (ره) به دانشگاه به عنوان نهادی انسان ساز، اظهار داشت: دانشگاه در نگاه امام صرفاً محل آموزش و پژوهش نیست، بلکه نهادی با مسئولیت های فرهنگی است.

تأسیس شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز برگرفته از همین دیدگاه است که علم و فرهنگ را جدایی ناپذیر می داند.

*نقش هویتی دانشگاه ایرانی در مقایسه با جهان سیمایی صراف دانشگاه ایرانی را نهادی با ویژگی های منحصربه فرد دانست و بیان کرد: دانشگاه های ایران نه تنها جایگاهی علمی دارند، بلکه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نقش هویتی دانشگاه ایرانی در مقایسه با جهان

نقش هویتی دانشگاه ایرانی در مقایسه با جهان