مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 آذر 1403 ساعت 13:552024-11-27سياسي

ناآگاهی پیمانکاران علت نقص در دسترس پذیری شهر اصفهان است


معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان اصفهان گفت: ما در برنامه ریزی و اختصاص بودجه به مسئله دسترس پذیری و مناسب سازی شهر تلاش می کنیم، اما در اجرا به دلیل اطلاعات نادرست و ناآگاهی برخی پیمانکاران به نتیجه نمی رسیم.

- ناآگاهی پیمانکاران علت نقص در دسترس پذیری شهر اصفهان است ایسنا/اصفهان معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان اصفهان گفت: ما در برنامه ریزی و اختصاص بودجه به مسئله دسترس پذیری و مناسب سازی شهر تلاش می کنیم، اما در اجرا به دلیل اطلاعات نادرست و ناآگاهی برخی پیمانکاران به نتیجه نمی رسیم.

پژمان پورشبانان در نشست خبری امروز چهارشنبه (7 آذرماه) که به مناسبت گرامیداشت روز جهانی معلولان با حضور برخی از تشکل های معلولان در مجتمع خدمات بهزیستی شهدای هفتم تیر برگزار شد، بیان کرد: مسئولان و جامعه باید وظایف خود را در برابر معلولان بدانند و احساس مسئولیت کنند، این موضوع مهمی است که از اهداف روز معلولان و گرامیداشت این گروه محسوب می شود.

آحاد جامعه برای حضور فعال و مؤثر معلولان در جامعه باید کمک کنند.

معلولان باید از حقوق اجتماعی و مدنی خود برخوردار شوند.

او ادامه داد: دو وظیفه مهم در حوزه توانبخشی به عهده داریم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ناآگاهی پیمانکاران علت نقص در دسترس پذیری شهر اصفهان است

ناآگاهی پیمانکاران علت نقص در دسترس پذیری شهر اصفهان است