مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 آذر 1403 ساعت 09:552024-12-10اقتصادي

استفاده از انرژی های تجدید پذیر در غرب مازندران/ ناترازی برق مدیریت می شود


مدیرعامل شرکت توزیع برق غرب مازندران با اعلام اینکه ناترازی برق در استان مدیریت می شود، گفت: استفاده از انرژی خورشیدی در تمام ادارات 10 امور و ستاد غرب مازندران در قالب 60 کیلو وات تا 50 درصد افتتاح شده است و ماه آینده کلیه امور انجام خواهد شد.

- استفاده از انرژی های تجدید پذیر در غرب مازندران/ ناترازی برق مدیریت می شود ایسنا/مازندران مدیرعامل شرکت توزیع برق غرب مازندران با اعلام اینکه ناترازی برق در استان مدیریت می شود، گفت: استفاده از انرژی خورشیدی در تمام ادارات 10 امور و ستاد غرب مازندران در قالب 60 کیلو وات تا 50 درصد افتتاح شده است و ماه آینده کلیه امور انجام خواهد شد.

مصطفی بابایی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به وجود ناترازی در صنعت برق و سایر انرژی ها، اظهار کرد: این ناترازی از دو جنبه میزان تولید و تفاوت آن با میزان مصرف است که باید در هر دو زمینه اقداماتی صورت گیرد.

وی با بیان اینکه در مدیریت مصرف از طرف وزارت نیرو هم در تشویق و هم تعرفه ای اعمال می شود، افزود: در حوزه تولید با توجه به اینکه سوخت های فسیلی مشکلاتی برای محیط زیست دارد و هم در تولید گران تمام می شود، موضوع مهم انرژی های خورشیدی در اولویت وزارت نیرو قرار دارد و به تبع آن شرکت توزیع برق غرب مازندران نیز اقدامات موثری در این خصوص انجام داده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استفاده از انرژی های تجدید پذیر در غرب مازندران/ ناترازی برق مدیریت می شود

استفاده از انرژی های تجدید پذیر در غرب مازندران/ ناترازی برق مدیریت می شود