مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 آذر 1403 ساعت 10:552024-11-25اقتصادي

پل «عنافچه» به کجا رسید؟


دهستان عنافچه بر اساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال 85 با حدود 22 هزار نفر جمعیت در بخش مرکزی شهرستان باوی واقع است.

رودخانه کارون، بزرگترین و طولانی ترین رودخانه کشور، - ایسنا/خوزستان دهستان عنافچه بر اساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال 85 با حدود 22 هزار نفر جمعیت در بخش مرکزی شهرستان باوی واقع است.

رودخانه کارون، بزرگترین و طولانی ترین رودخانه کشور، از میان این دهستان می گذرد و این منطقه را از شهر ملاثانی، مرکز شهرستان باوی جدا می کند.

بنابراین تنها راه ارتباطی مردم 40 روستای دهستان عنافچه با پل شناور ارتش و بلم یا به اصطلاح قایق هایی است که توسط اهالی مستقر شده اند به نحوی که نه تنها تردد اهالی به سختی و خطرناک بوده بلکه عملا در زمستان و با بالا آمدن آب، راه ارتباطی این دهستان با مرکز شهر به طور کامل قطع می شد و در صورت نیاز مردم به خرید مایحتاج روزانه و یا نیاز به مراکز درمانی، باید 30 کیلومتر از کمربندی شرق اهواز تا ملاثانی را طی می کردند.

به گزارش ایسنا، پس از وقوع سیل سال 98 در خوزستان، پل شناور عنافچه به طور کامل تخریب شد و جای خود را به قایق های ناایمن که تنها وسیله ارتباطی مردم منطقه به ویژه دانش آموزان بود، داد.

سرانجام در سال 99 ساخت پل اصلی و ثابت دهستان عنافچه توسط وزیر راه و شهرسازی وقت کلید خورد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پل «عنافچه» به کجا رسید؟

پل «عنافچه» به کجا رسید؟