مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 آذر 1403 ساعت 13:402024-11-23ورزشي

قهرمانی در سایه کمبود؛ درد دل کاراته کای ایلامی


عضو تیم ملی کاراته جمهوری اسلامی ایران و قهرمان اروپا گفت: زمانی که ما برای مسابقه به تهران می رویم، با و تمام خستگی ها هیچ خوابگاه مناسبی در اختیار ما قرار نمی گیرد، - ایسنا/ایلام عضو تیم ملی کاراته جمهوری اسلامی ایران و قهرمان اروپا گفت: زمانی که ما برای مسابقه به تهران می رویم، با و تمام خستگی ها هیچ خوابگاه مناسبی در اختیار ما قرار نمی گیرد، بارها شده است که در تهران مجبور شدم در ماشین خود بخوابم و روز بعد به دنبال خوابگاه باشم.

سعید هواسی با حضور در ایسنا اظهار کرد: حدود 15 سال است که در رشته ورزشی کاراته مشغول تمرین هستم، کاراته ورزش سنگینی است و تمرین و فعالیت مداوم در آن کار هر کسی نیست.

عضو تیم ملی کاراته جمهوری اسلامی ایران گفت: استان ایلام از نظر ورزشی یک استان محروم است و ما با تمام کمبودهایی که بود به تمرین های ورزشی خود ادامه دادیم بنده در همین راستا یک باشگاه نیز تأسیس کردم تا شاید توانسته باشیم در راستای کاهش آسیب های اجتماعی گام مهمی برداشته باشیم.

این قهرمان اروپا ادامه داد: باتوجه به وجود آسیب های اجتماعی متعدد و مسائل خاصی که در جامعه وجود دارد توانستم با تأسیس این باشگاه افراد زیادی را دور خود جمع کنم و به اهدافی که در نظر داشتم برسم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قهرمانی در سایه کمبود؛ درد دل کاراته کای ایلامی

قهرمانی در سایه کمبود؛ درد دل کاراته کای ایلامی