مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 آذر 1403 ساعت 21:352024-11-30اقتصادي

ملک تجاری کوروش کمپانی در مزایده به فروش رسید


به گزارش تابناک به نقل از سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، محمد فرخی مدیرکل بازاریابی و فروش اموال غیرمنقول این سازمان، از رمزگشایی مزایده سراسری 1158 املاک و مستغلات خبر داد و اظهار کرد: نتایج این مزایده که در آن 366 ردیف املاک و مستغلات، شامل باغ و اراضی، مسکونی، آپارتمان، زمین تجاری، صنعتی باقیمت پایه حدود 45 هزار میلیارد ریال عرضه شده بود، مشخص شد.

وی با بیان اینکه این مزایده در 26 استان برگزار شد، افزود: در این مزایده 6 ردیف ملک در استان های تهران، البرز، اصفهان، آذربایجان شرقی و خراسان جنوبی باقیمت بیش از 204 میلیارد و 688 میلیون ریال به فروش رسید.

مدیرکل بازاریابی و فروش اموال غیرمنقول سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی گفت: در این مزایده، یک ملک تجاری در استان اصفهان مربوط به کوروش کمپانی به فروش رفت.

مزایده 1158 از ساعت 8 صبح روز چهارشنبه 23 آبان ماه آغاز و متقاضیان تا ساعت 24 روز شنبه سوم آذرماه فرصت داشتند در این مزایده شرکت کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ملک تجاری کوروش کمپانی در مزایده به فروش رسید

ملک تجاری کوروش کمپانی در مزایده به فروش رسید