مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 22 آذر 1403 ساعت 11:102024-12-12اقتصادي

برداشت نارنج از باغات پراکنده املش آغاز شد

برداشت نارنج از باغات پراکنده املش آغاز شد

مدیر جهاد کشاورزی از آغاز برداشت نارنج در سطح 120 هکتار از باغات پراکنده شهرستان املش خبر داد.

- به گزارش خبرنگار مهر ، طاهر غلامی پیش از ظهر پنجشنبه در گفتگو خبرنگاران با اشاره به برداشت نارنج در سطح باغات شهرستان املش اظهار کرد: نارنج میوه ای از گروه مرکبات است که به دلیل داشتن ویتامین C می تواند تأمین کننده بخش قابل توجهی از نیاز بدن انسان باشد.

وی افزو: درخت نارنج، مادر مرکبات بوده و پایه بسیار خوبی برای پیوند شاخه های نارنگی و پرتقال است که از عصاره میوه نارنج در صنعت شامپو سازی و عطرسازی استفاده می شود.

غلامی ادامه داد: برداشت محصول نارنج در سطح 120 هکتار از باغات پراکنده املش آغاز شده که پیش بینی می شود از این سطح مقدار 1200 تن محصول به ارزش تقریبی 6 میلیارد تومان عاید بهره برداران شود.

مدیر جهاد کشاورزی املش بیان کرد: ازجمله فرآوری نارنج می توان به عرق بهارنارنج، مربا، دمنوش و ترشی اشاره کرد.

وی ادامه داد: پوست نارنج تقویت کننده معده و انگل های دستگاه گوارشی را خارج کرده و از آب نارنج و رب آن برای خوشبو کردن و بهبود طعم غذا استفاده می شود.

غلامی اضافه کرد: متوسط عملکرد در هکتار نارنج در شهرستان 10 تن بوده و عمده محصول نارنج شهرستان به بازارهای محلی استان ازجمله رشت، انزلی و نیز استان های تهران، همدان، قزوین و اصفهان صادر م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برداشت نارنج از باغات پراکنده املش آغاز شد

برداشت نارنج از باغات پراکنده املش آغاز شد