مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 آذر 1403 ساعت 20:152024-12-14اقتصادي

چالش های کشاورزان ورامین در کشت محصولات استراتژیک؛ بررسی مشکلات و راهکارها


سرپرست مرکز تحقیقات و امور کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران گفت: کشاورزان شهرستان ورامین، یکی از مناطق مهم کشاورزی استان تهران است که در کشت محصولات استراتژیک با چالش هایی جدی مواجه هستند.

- ایسنا/تهران سرپرست مرکز تحقیقات و امور کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران گفت: کشاورزان شهرستان ورامین، یکی از مناطق مهم کشاورزی استان تهران است که در کشت محصولات استراتژیک با چالش هایی جدی مواجه هستند.

مسعود ترابی رییس مرکز تحقیقات کشاورزی استان تهران، در گفت وگو با ایسنا، به مشکلات عمده کشاورزان ورامین در کشت محصولات کلزا، گندم و سایر محصولات روغنی پرداخت و راهکارهایی برای برطرف کردن این مشکلات ارائه داد.

ترابی با اشاره به تأثیرات منفی شرایط آب و هوایی بر کشاورزی در ورامین گفت: یکی از مشکلات اصلی کشاورزان در ورامین، نوسانات شدید آب و هوایی است.

به ویژه در فصل بهار که با کاهش بارندگی ها و افزایش دما مواجه هستیم، کشت بسیاری از محصولات استراتژیک همچون کلزا و گندم با مشکلاتی مانند خشکی و ریزش دانه ها روبه رو می شود.

وی افزود: در بسیاری از موارد، کشاورزان مجبور به تغییر زمان کشت محصولات می شوند که این تغییرات باعث تداخل با دیگر کشت ها و کاهش بازدهی می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چالش های کشاورزان ورامین در کشت محصولات استراتژیک؛ بررسی مشکلات و راهکارها

چالش های کشاورزان ورامین در کشت محصولات استراتژیک؛ بررسی مشکلات و راهکارها