مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 آذر 1403 ساعت 10:402024-12-02فرهنگي

مقام های «هوره» ثبت ملی می شوند


تعدد مقام های هوره این قابلیت را دارند که آنها را جدا به ثبت ملی برسانیم که در این زمینه با دفتر ثبت آثار وزارت میراث فرهنگی نیز رایزنی هایی انجام شده و آنها نیز موافقت و علاقمندی خود را برای این کار اعلام کرده اند.

- تعدد مقام های هوره این قابلیت را دارند که آنها را جدا به ثبت ملی برسانیم که در این زمینه با دفتر ثبت آثار وزارت میراث فرهنگی نیز رایزنی هایی انجام شده و آنها نیز موافقت و علاقمندی خود را برای این کار اعلام کرده اند.

  کارشناس میراث فرهنگی ناملموس اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه از برنامه ریزی برای ثبت ملی مقام های آوای کهن هوره خبر داد.

عزیز مصطفایی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به گذشت حدود یک دهه از ثبت ملی هوره و مور به عنوان دو آوای کهن و محلی در کرمانشاه، اظهار کرد: در آن زمان این دو آوا را به صورت کلی به ثبت ملی رساندند، در حالی که آوایی مانند هوره نزدیک به 50 مقام دارد.

  وی افزود: تعدد مقام های هوره این قابلیت را دارند که آنها را جدا به ثبت ملی برسانیم که در این زمینه با دفتر ثبت آثار وزارت میراث فرهنگی نیز رایزنی هایی انجام شده و آنها نیز موافقت و علاقمندی خود را برای این کار اعلام کرده اند.

  کارشناس میراث فرهنگی ناملموس استان تصریح کرد: به  منظور ثبت ملی مقام های هوره باید با متخصصان، پیشکسوت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مقام های «هوره» ثبت ملی می شوند

مقام های «هوره» ثبت ملی می شوند