مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 آذر 1403 ساعت 17:502024-12-05سياسي

قالیباف: امروز نگاه کنید صدام کجاست و انقلاب اسلامی ما کجاست


توقع همه ما این است که برای حل مسائل و مشکلات کشور تلاش کنیم؛ این وظیفه ماست و لحظه ای درنگ نمی کنیم.

- رییس مجلس شورای اسلامی گفت: توقع همه ما این است که برای حل مسائل و مشکلات کشور تلاش کنیم؛ این وظیفه ماست و لحظه ای درنگ نمی کنیم.

به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف رییس مجلس عصر امروز پنجشنبه در جریان سفر به ساری در یادواره امیران، سرداران و شهدای شهرستان سیمرغ با محوریت امیر سرلشکر خلبان شهید احمد کشوری گفت: ما خدمتگزار در مجلس شورای اسلامی هستیم و این مجالس بار ما را سنگین تر می کند.

وی با بیان این که توفیق همسنگری با شهدایی همچون شهید طوسی و شهید کشوری از خطه شهید پرور مازندران را داشته است افزود: امروز خواسته شهدا، امام شهدا و رهبری معظم انقلاب و توقع همه ما از این است که برای حل مسائل و مشکلات کشور تلاش کنیم؛ این وظیفه ماست و لحظه ای درنگ نمی کنیم و با همان ایمان و باوری شهدا، در اوج امیدواری در این راه حرکت می کنیم.

قالیباف بیان کرد: وقتی جنگ تمام شد خیلی ها بر رزمندگان خرده گرفتند که چرا قطعنامه 598 را دیرتر پذیرفتید، پیروزی و موفقیت شما کجاست که صدام هنوز هست و می خواهد کویت را بگیرد یا اینکه چرا همان اول که بخش عمده ای از جنوب و غرب کشور در تصرف دشمن بود، آتش بس را نپذیرفتید، اما امروز نگاه کنید صدام کجاست و انقلاب اسل


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قالیباف: امروز نگاه کنید صدام کجاست و انقلاب اسلامی ما کجاست

قالیباف: امروز نگاه کنید صدام کجاست و انقلاب اسلامی ما کجاست