مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 آذر 1403 ساعت 14:052024-11-30پزشكي

ابراز نگرانی وزارت بهداشت از شاخص پایین شناسایی افراد مبتلا به HIV


معاون بهداشت وزارت بهداشت، به تشریح وضعیت HIV در کشور پرداخت و آمار و اطلاعاتی از روند ابتلا و خدمات درمانی به بیماران مبتلا به ایدز ارائه داد.

- معاون بهداشت وزارت بهداشت، به تشریح وضعیت HIV در کشور پرداخت و آمار و اطلاعاتی از روند ابتلا و خدمات درمانی به بیماران مبتلا به ایدز ارائه داد.

به گزارش خبرنگار مهر ، علیرضا رییسی، روز شنبه 10 آذر 1403 در نشست خبری که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، در ابتدا به تشریح بیماری ایدز در کشور پرداخت و در ادامه به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، با اشاره به شاخص برنامه 90،90،90، گفت: بر اساس این برنامه باید 90 درصد افراد مبتلا شناسایی، 90 درصد تحت درمان و 90 درصد افراد مبتلا، درمان مؤثر بگیرند که شاخص WHO است.

وی افزود: سال 2030 را برای خلاص شدن از ویروس HIV در نظر گرفته که فکر می کنم خیلی زود است.

رییسی ادامه داد: در منطقه امرو، شناسایی خیلی پایین است و 36 درصد اعلام شده است و پوشش درمان نیز 60 درصد و 70 درصد، کاهش سطح ویروس است.

رییسی افزود: شناسایی در ایران، 56 درصد است که هنوز پایین است.

اما در زمینه درمان، شرایط خوبی داریم.

وی گفت: مراجعه به مراکز داوطلبانه است و 56 درصد عدد پایینی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ابراز نگرانی وزارت بهداشت از شاخص پایین شناسایی افراد مبتلا به HIV

ابراز نگرانی وزارت بهداشت از شاخص پایین شناسایی افراد مبتلا به HIV