مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 آذر 1403 ساعت 13:352024-11-23اقتصادي

مصوبه کمیسیون تلفیق برای واردات خودروی جانبازان بالای 50 درصد


 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال 1404 در گفت وگویی درباره آخرین مصوبات این کمیسیون گفت: یکی از مصوبات امروز این است که وزارت صمت مکلف شد برای جانباز هایی که بالای 50 درصد جانبازی دارند تسهیلات موضوع ماده .

- سخنگوی کمیسیون تلفیق گفت: وزارت صمت مکلف شد برای جانباز هایی که بالای 50 درصد جانبازی دارند تسهیلات موضوع ماده 45 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران که مربوط به واردات یک دستگاه خودرو را صادر کند.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال 1404 در گفت وگویی درباره آخرین مصوبات این کمیسیون گفت: یکی از مصوبات امروز این است که وزارت صمت مکلف شد برای جانباز هایی که بالای 50 درصد جانبازی دارند تسهیلات موضوع ماده 45 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران که مربوط به واردات یک دستگاه خودرو متناسب با وضعیتشان است را صادر کند.

وی ادامه داد: دررابطه با سایر مشمولان هم از محل تسهیلات قرض الحسنه برای خرید خودروی داخلی فراهم شود.

مصوبه دیگر کمیسیون تلفیق این است که میزان یارانه برای توسعه شبکه های نوین آبیاری احیا و مرمت و لای روبی قنوات با رعایت الگوی کشت 85 درصد تصویب شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مصوبه کمیسیون تلفیق برای واردات خودروی جانبازان بالای 50 درصد

مصوبه کمیسیون تلفیق برای واردات خودروی جانبازان بالای 50 درصد