مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 آذر 1403 ساعت 12:352024-12-15اقتصادي

قطع گاز پاساژها و مراکز عمومی بدون اغماض


با جدیت در ارتباط با بحث پایش ادارات دولتی و قطع گاز ادارات متخلف باید در دستور کار باشد و این امر به پشتوانه تاکید شخص رییس جمهوری و مصوبات نهادهای نظارتی و بالادستی قابل اجراست.

- مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: با جدیت در ارتباط با بحث پایش ادارات دولتی و قطع گاز ادارات متخلف باید در دستور کار باشد و این امر به پشتوانه تاکید شخص رییس جمهوری و مصوبات نهادهای نظارتی و بالادستی قابل اجراست.

ضمن اینکه در موضوع برخورد با پاساژها و مراکز تجاری عمومی هم جدیت لازم به خرج داده شود.

به گزارش ایسنا، سعید توکلی در هجدهمین نشست هماهنگی سوخت زمستانی داخلی با اشاره به آمار و ارقام کلی در رابطه با قطع گاز باغ ویلاهای خالی از سکنه و سکونت گاه های غیردائم بیان کرد: اقدامات مطلوبی در این زمینه انجام شده اما هنوز موارد بسیار زیادی در این بخش باقی مانده است و حسب تأکید مجدد نهادهای بالادستی، تشدید، پیگیری و انسجام بیشتر در بحث بازدیدها و قطع گاز باغ ویلاهای خالی از سکنه و سکونت گاه های غیردائم صورت بگیرد.

قطع گاز پاساژها و مراکز عمومی بدون اغماض وی با تأکید بر اینکه عدم قطع گاز این مراکز به منزله عدم اجرای تعهدات تکلیف شده برعهده شرکت ملی گاز ایران است، گفت: تأثیر این اقدامات زمانی ملموس تر خواهد بود که عملیات پایش و قطع گاز به صورت هماه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قطع گاز پاساژها و مراکز عمومی بدون اغماض

قطع گاز پاساژها و مراکز عمومی بدون اغماض