مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 آذر 1403 ساعت 08:202024-12-07فرهنگي

ماجرای تئاتری که با حضور بچه های مسجد و مردمی تولید شد


نمایش «وقتی همه رفتند» کاری از بچه های مسجد رضایی با موضوع زندگی حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) از 15 تا 22 آذر در پردیس تئاتر تهران روی صحنه می رود.

- نمایش وقتی همه رفتند کاری از بچه های مسجد رضایی با موضوع زندگی حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) از 15 تا 22 آذر در پردیس تئاتر تهران روی صحنه می رود.

به گزارش خبرنگار مهر ، نمایش وقتی همه رفتند کاری از گروه فرهنگی هنری نینوا است که به مناسبت ایام فاطمیه (س) و با کارگردانی مشترک رهام کاظمی و محسن انصاری و تهیه کنندگی سعید محمدی در پردیس تئاتر تهران از 15 تا 22 آذر اجرا می شود.

علیرضا صادقی و رضا بهرامی نویسندگان وقتی همه رفتند هستند.

در این اثر نمایشی رهام کاظمی، مصطفی جوادی فام، امیرحسین صفری، علیرضا ماضیان نژاد، محسن انصاری، مصطفی آقایی، سبحان سرپولکی و محمد حسین حکیمیان به ایفای نقش می پردازند.

رهام کاظمی بازیگر و کارگردان نمایش وقتی همه رفتند درباره روند تولید این اثر نمایشی به خبرنگار مهر گفت: تمامی اعضای گروه نمایش وقتی همه رفتند کارشان را از مسجد رضایی که در محدوده میدان خراسان و خاوران قرار دارد، شروع کردند و چندین سال است در ایام فاطمیه آثاری را روی صحنه می بریم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ماجرای تئاتری که با حضور بچه های مسجد و مردمی تولید شد

ماجرای تئاتری که با حضور بچه های مسجد و مردمی تولید شد