مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 آذر 1403 ساعت 09:452024-11-28اجتماعي

سامانه بارشی از روز یکشنبه وارد آذربایجان شرقی می شود


کارشناس اداره پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی از ورود سامانه بارشی از روز یکشنبه به جو استان خبر داد.

- تبریز- کارشناس اداره پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی از ورود سامانه بارشی از روز یکشنبه به جو استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، نوروز اصغرزاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: بر اساس نقشه های پیشیابی هواشناسی و آخرین اطلاعات هواشناختی، تا روز یکشنبه جوی پایدار در استان حاکم می شود.

وی اظهار داشت: با توجه به سکون و پایداری جو استان در این بازه زمانی، احتمال افزایش آلاینده های جوی در شهرهای بزرگ و صنعتی به ویژه تبریز وجود دارد.

کارشناس اداره پیش بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی گفت: از روز یکشنبه هفته آینده سامانه جدید بارشی وارد جو استان می شود که فعالیت اصلی این سامانه در منطقه ارسباران بوده و موجب بارش باران و برف می شود.

اصغرزاده، ادامه داد: در 24 ساعت گذشته تیکمه داش با دمای منفی 6 درجه سانتی گراد سردترین و میانه و هوراند با دمای مثبت 12 درجه سانتی گراد گرم ترین شهرهای استان بودند.

وی یادآور شد: در این بازه زمانی دمای تبریز در سردترین زمان به منفی سه درجه و در گرم ترین زمان به هشت درجه سانتی گراد بالای صفر رسیده و دمای فعلی (8:30) این شهر منفی 2 درجه سانتی گراد است که نسبت به روز گذ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سامانه بارشی از روز یکشنبه وارد آذربایجان شرقی می شود

سامانه بارشی از روز یکشنبه وارد آذربایجان شرقی می شود