مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 آذر 1403 ساعت 13:002024-11-28سياسي

روش های آینده پژوهی برای تدوین چشم انداز ملی


چهارمین نشست از سلسله نشست های «چشم انداز آینده ایران» و یک صد و نود و سومین نشست علمی-تخصصی مرکز پژوهش های توسعه و آینده نگری تحت عنوان «روش های آینده پژوهی برای تدوین چشم انداز ملی» برگزار می شود.

- چهارمین نشست از سلسله نشست های چشم انداز آینده ایران و یک صد و نود و سومین نشست علمی-تخصصی مرکز پژوهش های توسعه و آینده نگری تحت عنوان روش های آینده پژوهی برای تدوین چشم انداز ملی برگزار می شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از مرکز پژوهش های توسعه و آینده نگری، این نشست روز شنبه 10 آذرماه 1403 از ساعت 10 تا 12در مرکز پژوهش های توسعه و آینده نگری برگزار می شود.

مدیر علمی این نشست علی آقامحمدی؛ رییس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری و عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام خواهد بود و سخنرانان نشست شامل: مقصود فراستخواه؛ استاد برنامه ریزی توسعه آموزش عالی در مؤسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی، سید سروش قاضی نوری؛ رییس مؤسسه تحقیقات سیاست علمی کشور ️ هستند.

علاقه مندان می توانند با مراجعه به تالار مجازی مرکز پژوهش های توسعه و آینده نگری به نشانی http://connect.

mporg.

ir/cdrf در این نشست شرکت نمایند.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

روش های آینده پژوهی برای تدوین چشم انداز ملی

روش های آینده پژوهی برای تدوین چشم انداز ملی