مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 23 آذر 1403 ساعت 14:352024-12-13سياسي

مقاومت، بذر مبارکی که در دل مجاهدان کاشته شد


امام جمعه شهرکرد با اشاره به اینکه مقاومت بذر مبارکی بود که در دل مجاهدان و مردمان منطقه کاشته شد، گفت: زحماتی که ما در گذشته در سوریه متحمل شدیم و شهدایی که تقدیم کردیم در جای خود محفوظ است و همین زحمات باعث شد که داعش نتواند به مرزهای ما نزدیک شود.

- ایسنا/چهارمحال و بختیاری امام جمعه شهرکرد با اشاره به اینکه مقاومت بذر مبارکی بود که در دل مجاهدان و مردمان منطقه کاشته شد، گفت: زحماتی که ما در گذشته در سوریه متحمل شدیم و شهدایی که تقدیم کردیم در جای خود محفوظ است و همین زحمات باعث شد که داعش نتواند به مرزهای ما نزدیک شود.

حجت الاسلام والمسلمین سیدابوالحسن فاطمی ظهر امروز 23 آذرماه در خطبه های نماز جمعه شهرکرد با اشاره به اشغال سوریه، اظهار کرد: این دام نیز بر اساس منویات مقام معظم رهبری آتشی است که از گور آمریکا و اسراییل و البته یکی از همسایگان بر می خیزد، مقامات ایران از یک سال پیش نسبت به خطراتی که حاکمیت سوریه را تهدید می کرد، هشدار داده بودند اما متأسفانه آن ها توجهی نکردند.

فاطمی ادامه داد: طبق اخباری که دریافت کردیم 12 ساعت پیش از اشغال دمشق، مقامات سوریه درخواست کمک کرده بودند که البته خیلی دیر بود و کار از کار گذشته بود و 12 ساعت پس از درخواست آنها، دمشق اشغال شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مقاومت، بذر مبارکی که در دل مجاهدان کاشته شد

مقاومت، بذر مبارکی که در دل مجاهدان کاشته شد