مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 4 آذر 1403 ساعت 11:302024-11-24اقتصادي

ناترازی های موجود با کمترین مشکل مدیریت شوند


کارگروه مدیریت مصرف انرژی به ریاست رییس دفتر رییس جمهور تشکیل و اعضا درباره راهکارهای مدیریت تولید، تأمین و مصرف حامل های انرژی و برق به بحث و تبادل نظر پرداختند.

- کارگروه مدیریت مصرف انرژی به ریاست رییس دفتر رییس جمهور تشکیل و اعضا درباره راهکارهای مدیریت تولید، تأمین و مصرف حامل های انرژی و برق به بحث و تبادل نظر پرداختند.

به گزارش ایسنا، محسن حاجی میرزایی در جلسه کارگروه مدیریت مصرف انرژی که با حضور وزرای نیرو، نفت، صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی، تعدادی از معاونین وزرا و رییس سازمان پدافند غیرعامل برگزار شد، با اشاره به اهمیت موضوع مدیریت تولید و مصرف برق و نیز حامل های انرژی در زندگی روزمره مردم و نیز فعالیت بخش تولید اظهار کرد: بخش های مختلف مسئول در این زمینه باید نهایت تلاش و دقت خود را بکار بگیرند تا ناترازی های موجود با موفقیت و کمترین مشکل مدیریت شوند.

رییس دفتر رییس جمهور گفت: این جلسه پیرو گزارشات دستگاه های مختلف و به دستور دکتر پزشکیان برای بررسی کارشناسی مسئله و ارائه نظر به ایشان برگزار شده است.

در این جلسه وزرای نفت، نیرو، صمت و جهاد کشاورزی و معاونین آنان به تشریح آخرین وضعیت تولید، تأمین و مصرف گاز و پیش بینی های صورت گرفته از وضعیت آتی به خصوص در زمینه مصرف در فصل زمستان پرداختند و راهکارهای خ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ناترازی های موجود با کمترین مشکل مدیریت شوند

ناترازی های موجود با کمترین مشکل مدیریت شوند