مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 14 آذر 1403 ساعت 23:502024-12-04بين الملل

وزیر دفاع اسراییل: سخنگوی ارتش را ادب خواهم کرد


«من قصد دارم در اسرع وقت اقداماتی را برای ادب کردن او (سخنگوی ارتش) ممکن اتخاذ کنم.

» - وزیر دفاع اسراییل: من قصد دارم در اسرع وقت اقداماتی را برای ادب کردن او (سخنگوی ارتش) ممکن اتخاذ کنم.

وزیر دفاع اسراییل با انتقاد از اظهارات سخنگوی ارتش این رژیم گفت که او را به زودی ادب خواهد کرد.

به گزارش فارس؛ یسراییل کاتص وزیر دفاع اسراییل، شامگاه امروز (چهارشنبه)، گفت: انتقاد سخنگوی ارتش اسراییل از سران سیاسی و از فرایند قانون گذاری در کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) یک پدیده خطرناک و انحراف کامل از دایره اختیارات و حد و حدود مجاز و قابل انتظار از فردی است که لباس نظامی به تن دارد.

وزیر دفاع اسراییل در ادامه اضافه کرد: من قصد دارم در اسرع وقت اقداماتی را برای ادب کردن او (سخنگوی ارتش) ممکن اتخاذ کنم.

کاتس این اظهارات شدیداللحن را پس از آن بیان کرده که دانیل هاگاری سخنگوی ارتش اسراییل اخیرا در نشستی مطبوعاتی گفت از پیش نویس قانونی که پارلمان این رژیم به تازگی آن را به صورت مقدماتی تایید کرده، خشمگین است.

در پیش نویس این قانون آمده است که افسران اسراییلی این اجازه را خواهند داشت تا اطلاعات نظامی مهم را مستقیما و بدون عبور از مجاری معتمد به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و دیگر وزرای اسراییل منتقل کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزیر دفاع اسراییل: سخنگوی ارتش را ادب خواهم کرد

وزیر دفاع اسراییل: سخنگوی ارتش را ادب خواهم کرد