مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 29 آذر 1403 ساعت 13:352024-12-19حوادث

توقیف 35 وسیله نقلیه، تعطیلی 2 کافه و دستگیری 11 نفر


به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، سید وحید موسویان، دادستان مرکز کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای تامین نظم و امنیت از کوششی دریغ نمی کنیم.

- دادستان مرکز استان کهگیلویه وبویراحمد از اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در یاسوج خبر داد؛ و گفت: برای تامین نظم و امنیت از هیچ کوششی دریغ نمی کنیم.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو ، سید وحید موسویان، دادستان مرکز کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای تامین نظم و امنیت از کوششی دریغ نمی کنیم.

موسویان افزود: در راستای برخورد با مجرمان و مخلان نظم و امنیت، طرح ارتقاء امنیت اجتماعی با هدف ایجاد امنیت در سطح حوزه استحفاظی در مرکز استان اجرا شد.

وی عنوان کرد: در اجرای این طرح هزار و 374 دستگاه وسیله نقلیه توسط پلیس راهور اعمال قانون کرد.

موسویان از تعطیلی 2 کافه خبر داد و ادامه داد: از این تعداد 35 دستگاه توقیف و همچنین از واحد های صنفی بازدید و به متخلفان 17 اخطار کتبی ابلاغ شد.

موسویان گفت: 15 قبضه سلاح سرد و مقداری مواد مخدر و مشروبات الکلی نیز کشف و در پایان 11 نفر دستگیر و برای همه افراد پرونده قضایی تشکیل شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توقیف 35 وسیله نقلیه، تعطیلی 2 کافه و دستگیری 11 نفر

توقیف 35 وسیله نقلیه، تعطیلی 2 کافه و دستگیری 11 نفر