مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 آذر 1403 ساعت 13:352024-12-07اقتصادي

انجام تست زیر سیستم های سامان-1 بعد از گذشت یک شبانه روز در مدار


رییس سازمان فضایی ایران از انجام تست های زیر سیستم بلوک انتقال مداری سامان -1 خبر داد و گفت: تست های موتور این سامانه باقی مانده که اجرای آن در دستور کار است.

- انجام تست زیر سیستم های سامان-1 بعد از گذشت یک شبانه روز در مدار رییس سازمان فضایی ایران از انجام تست های زیر سیستم بلوک انتقال مداری سامان -1 خبر داد و گفت: تست های موتور این سامانه باقی مانده که اجرای آن در دستور کار است.

به گزارش ایسنا، مجموعه تست های بلوک انتقال مداری سامان- 1 با گذشت بیش از یک شبانه روز از در مدار قرار گرفتن این سامانه با موفقیت انجام شد و به گفته رییس سازمان فضایی کلیه تست های مربوط به زیر سیستم های پایدارسازی، تعیین وضعیت و کنترل، ارسال فرمان و دریافت داده و جدایش نرم در بلوک انتقال مداری سامان- 1 با موفقیت انجام گرفت.

دکتر حسن سالاریه، رییس سازمان فضایی با ارسال ویدئویی گفت: تست های بلوک انتقال مداری سامان- 1 در حال انجام است و بخش های خوبی از تست های زیر سیستم های این بلوک انجام شده است.

وی افزود: تست ارتباط با ایستگاه های زمینی، ارسال فرمان و دریافت داده، تست های مربوط به تعیین وضعیت و کنترل وضعیت انجام شده است.

رییس سازمان فضایی ایران با بیان اینکه کنترل وضعیت توسط پیشرانه ها یا تراسترهای گاز سرد انجام می شود، ادامه داد: این کنترل وضعیت در صورت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انجام تست زیر سیستم های سامان-1 بعد از گذشت یک شبانه روز در مدار

انجام تست زیر سیستم های سامان-1 بعد از گذشت یک شبانه روز در مدار