مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 آذر 1403 ساعت 07:002024-12-07سياسي

ابزار گفتگو در جامعه نیازمند تقویت است


به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، سید عباس صالحی جمعه شب در آیین اختتامیه سیزدهمین دوره مسابقات استانی مناظره دانشجویان هرمزگان، اظهار کرد: - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به راهبری صحیح مناظره توسط مناظره کنندگان، گفت: ما باید با هم حرف بزنیم و در همه عرصه ها به جای دعوا کردن از ابزار گفتگو استفاده کنیم چرا که در این صورت راه های جدید گشایش خواهد یافت .

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، سید عباس صالحی جمعه شب در آیین اختتامیه سیزدهمین دوره مسابقات استانی مناظره دانشجویان هرمزگان، اظهار کرد: شرایط کشور به گونه ای رقم خورده است که بسیاری از طبقه بندی های دانشگاهی کشور از میان رفته و امروز آنچه در هرمزگان دیدیم چیزی از سطح مناظرات دانشجویی دانشگاه تهران کم نداشت.

وی با اشاره به اینکه آزاد اندیشی و مناظرات فکری می تواند منجر به تخلیه هیجانات سیاسی شود، گفت: ما به شدت نیازمند گفتگو هستیم و اگر گفتگو کنیم بسیاری از مشکلات جامعه حل خواهد شد.

  وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به نامه ای که در دهه 80 جمعی از فرهیختگان به مقام معظم رهبری نوشتند، گفت: پاسخ رهبر معظم انقلاب به این نامه موجب شد تا بنای مناظرات در کشور گذاشته شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ابزار گفتگو در جامعه نیازمند تقویت است

ابزار گفتگو در جامعه نیازمند تقویت است