مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 آذر 1403 ساعت 16:052024-12-16حوادث

کلاهبرداری با ترفند فروش تجهیزات پزشکی در یزد


به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ حسن ابوالحسینی رییس پلیس فتا استان یزد گفت: یکی از شهروندان با ارائه شکایت به این پلیس اظهار داشت که در یکی از شبکه های اجتماعی اقدام به خرید تجهیزات پزشکی به ارزش 800 میلیون ریال کرده، - رییس پلیس فتا استان یزد گفت: فردی که با ترفند فروش تجهیزات پزشکی در شبکه های اجتماعی از یک شهروند کلاهبرداری کرده بود، شناسایی و دستگیر شد.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ حسن ابوالحسینی رییس پلیس فتا استان یزد گفت: یکی از شهروندان با ارائه شکایت به این پلیس اظهار داشت که در یکی از شبکه های اجتماعی اقدام به خرید تجهیزات پزشکی به ارزش 800 میلیون ریال کرده، اما پس از واریز وجه، هیچ کالایی به دست او نرسیده است.

وی افزود: کارشناسان پلیس فتا با بررسی های تخصصی و انجام اقدامات فنی، این فرد کلاهبردار را در یکی از استان های شمالی شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر کردند؛ در ادامه، مبلغ کلاهبرداری شده نیز به حساب شاکی بازگردانده شد.

این مسئول انتظامی هشدار داد: خریدهای خود را حتماً از فروشگاه های معتبر و دارای نماد اعتماد الکترونیکی (ای نماد) خرید کنید و به هیچ عنوان به تبلیغات موجود در شبکه های اجتماعی اعتماد نکنید، چرا که این روش یکی از ترفندهای رایج کلاهبرداران فضای مجازی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کلاهبرداری با ترفند فروش تجهیزات پزشکی در یزد

کلاهبرداری با ترفند فروش تجهیزات پزشکی در یزد