مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 4 آذر 1403 ساعت 08:452024-11-24سياسي

همه باید قدردان شهدا و خانواده آنها باشند


همه باید تلاش کنیم تا قدردان شهیدان والامقام و خانواده های معظم آنها باشیم و راه و اهداف شهدا را ادامه دهیم.

- به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام سید عبدالهادی رکنی حسینی شنبه شب در دیدار با خانواده سردار شهید جهانشیر بردستانی با گرامیداشت هفته بسیج و تقارن آن با ایام فاطمیه اظهار کرد: امام راحل (ره) در رابطه با خانواده های معظم شهدا و کسانی که عزیزان خود را در راه خدا تقدیم ذات کبریایی حق کردند، فرموده اند: خانواده معظم شهدا چشم و چراغ این ملت هستند که تعبیر بسیار زیبا و والایی در این زمینه است.

امام جمعه گناوه افزود: نقش خانواده های شهدا در استمرار انقلاب یک نقش بی بدیل است و صبر و استقامت مادران و خانواده شهدا در این زمینه اهمیت زیادی دارد.

وی گفت: قطعاً دامن پاک والدین شهدا بوده است که توانستند فرزندانی را تربیت کنند تا در راه اسلام، قرآن و دفاع از مملکت هستی خود در طبق اخلاص بگذارند و از کشور و دین و مردم دفاع کنند.

وی اضافه کرد: امروز عزت، اقتدار و صلابت ایران اسلامی و ملت ایران مدیون و مرهون زحمات و صبر خانواده شهدا و ایثارگران و ازخودگذشتگی ها و ایثارگری های شهدای والامقام است.

امام جمعه گناوه یادآور شد: خانواده معظم شهدا و به خصوص همسران شهدا با صبر و استقامت و پایداری خود توانستند در کنار انقلاب و اهداف آن بایستند


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

همه باید قدردان شهدا و خانواده آنها باشند

همه باید قدردان شهدا و خانواده آنها باشند