مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 30 آذر 1403 ساعت 13:452024-12-20سياسي

مردم با صرفه جویی در مصرف انرژی دولت را یاری کنند


مردم با صرفه جویی در مصرف حامل های انرژی و پیوستن به پویش «2 درجه کمتر»، می توانند یاری گر دولت در حل مشکل ناترازی انرژی باشند.

- بیله سوار- امام جمعه شهرستان بیله سوار گفت: مردم با صرفه جویی در مصرف حامل های انرژی و پیوستن به پویش 2 درجه کمتر ، می توانند یاری گر دولت در حل مشکل ناترازی انرژی باشند.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام جابر عزیزی امام جمعه شهرستان بیله سوار در خطبه های این هفته نماز این شهرستان اظهار کرد: ناترازی انرژی در کشور و تعطیلی های اخیر در استان اردبیل، ضرورت توجه جدی به مدیریت مصرف انرژی را بیش از پیش نمایان ساخته است.

وی با اشاره به این موضوع افزود: از مردم شریف شهرستان بیله سوار، به ویژه همشهریان همیشه در صحنه، انتظار داریم در بحث صرفه جویی حامل های انرژی، دولت را یاری نمایند و با پیوستن به پویش 2 درجه کمتر ، سهم خود را در حل این مشکل ایفا کنند.

حجت الاسلام عزیزی گفت: ما از مسئولین امر تقاضا داریم سریعاً این مشکل را به صورت ریشه ای و بنیادی برطرف نمایند تا در فصل زمستان شاهد این گونه بحران ها نباشیم.

همچنین ضمن تقدیر و تشکر از مردم و به ویژه همشهریان همیشه در صحنه شهرستان بیله سوار، انتظار داریم در بحث صرفه جویی حامل های انرژی دولت را یاری نمایند و به پویش 2 درجه کمتر بپیوندند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مردم با صرفه جویی در مصرف انرژی دولت را یاری کنند

مردم با صرفه جویی در مصرف انرژی دولت را یاری کنند