مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 آذر 1403 ساعت 23:052024-12-02فرهنگي

توضیحات نادره رضایی درباره عملکرد مسالمت آمیز معاونت هنری در بازارچه لاله و انتخاب مدیرکل تجسمی


نادره رضایی، فضایی را که بازارچه لاله در آن قرار دارد متعلق به موزه هنرهای معاصر دانست که با در اختیار داشتن آن می توان ضمن توسعه فضای موزه به گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران نیز سامان داد.

- توضیحات نادره رضایی درباره عملکرد مسالمت آمیز معاونت هنری در بازارچه لاله و انتخاب مدیرکل تجسمی نادره رضایی، فضایی را که بازارچه لاله در آن قرار دارد متعلق به موزه هنرهای معاصر دانست که با در اختیار داشتن آن می توان ضمن توسعه فضای موزه به گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران نیز سامان داد.

به گزارش خبرنگار مهر ، نمایشگاه آثار و زندگی مارکو گریگوریان عصر دوشنبه 12 آذر در موزه هنرهای معاصر تهران افتتاح شد.

نادره رضایی معاون هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از این نمایشگاه، در جمع خبرنگاران، مارکو گریگوریان را هنرمندی مهم از لحاظ فعالیت های صنفی دانست و تاکید کرد: حرکت مارکو گریگوریان از آن جهت مهم است که می تواند در حوزه فرهنگ و هنر به یاری دولت و حاکمیت در بحث واسطه گری دولت و جامعه بیاید، چراکه فعالان این حرکت هنرمندان هستند به ویژه هنرمندانی که علاوه بر فعالیت حوزه تخصصی خود به عنوان کنش گرانی مرزی و نهادساز فعالیت صنفی می کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توضیحات نادره رضایی درباره عملکرد مسالمت آمیز معاونت هنری در بازارچه لاله و انتخاب مدیرکل تجسمی

توضیحات نادره رضایی درباره عملکرد مسالمت آمیز معاونت هنری در بازارچه لاله و انتخاب مدیرکل تجسمی