مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 آذر 1403 ساعت 10:152024-12-17فرهنگي

کدام شبکه های تلویزیونی ادغام یا منحل می شوند؟


معاون سیما با تاکید بر تولید مجموعه های نمایشی درباره مفاخر تاریخ ایران و اسلام، از آغاز نگارش سریال های خواجه نصیرالدین طوسی، حضرت ابوطالب (ع)، - معاون سیما با تاکید بر تولید مجموعه های نمایشی درباره مفاخر تاریخ ایران و اسلام، از آغاز نگارش سریال های خواجه نصیرالدین طوسی، حضرت ابوطالب (ع)، حضرت جعفر صادق (ع) و شهید بهشتی خبر داد.

محسن برمهانی ـ معاون سیما ـ درباره تولیدات نمایشی سازمان صداوسیما به ایسنا گفت: صداوسیما همواره در بخش تولیدات نمایشی که به صورت ویژه در مرکز سیمافیلم و سیمرغ انجام می گیرد، به معرفی مفاخر ایران و اسلام به مردم توجه داشته و مفاخری از تاریخ اسلام، تاریخ گذشته و معاصر کشور جزو موضوعات مورد تأکید در تولیدات بوده است.

ساخت سریالی از زندگی تنها دانشمند زنده برمهانی درباره تولید مجموعه های نمایشی یا مستندهایی از مفاخر و قهرمانان ملی در سیمای جمهوری اسلامی ایران توضیحاتی ارائه کرد و گفت: حسین بهاروند، مؤسس و رییس پژوهشکده زیست شناسی و فناوری سلول های بنیادی پژوهشگاه رویان شاید تنها دانشمند زنده ای است که درخصوص روایت زندگی و تجربیات وی در صداوسیما سریال سازی شده و حتی خودش به پشت صحنه ساخت سریال رفته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کدام شبکه های تلویزیونی ادغام یا منحل می شوند؟

کدام شبکه های تلویزیونی ادغام یا منحل می شوند؟