مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 آذر 1403 ساعت 09:452024-12-16اقتصادي

توسعه زراعت چوب با استفاده از پساب فاضلاب شهرک کهک


مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان زهک گفت: با استفاده از پساب تصفیه شده خروجی پکیج تصفیه خانه فاضلاب شهرک کهک، در شهرستان زهک منطقه سیستان، در آینده نزدیک می توان زراعت چوب در منطقه را توسعه داد.

- ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان زهک گفت: با استفاده از پساب تصفیه شده خروجی پکیج تصفیه خانه فاضلاب شهرک کهک، در شهرستان زهک منطقه سیستان، در آینده نزدیک می توان زراعت چوب در منطقه را توسعه داد.

غلامحسین لکزاییان پور امروز در جلسه ای که در این خصوص با محمد لکزایی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زهک داشت، بیان کرد: با توجه به اینکه طرح زراعت چوب در شهرک کهک، در مجاورت عرصه های در معرض فرسایش باد و تولید ریزگرد پیش بینی شده است، این طرح علاوه بر کاهش گرد و غبار، برای ساکنین این روستا نیز تولید شغل می کند.

وی افزود: پساب تصفیه شده خروجی پکیج تصفیه خانه فاضلاب شهرک کهک با توجه به داشتن TSS حدود 40 میلی گرم در لیتر و BOD5 کمتر از 30 میلی گرم در لیتر و COD حدود 60 میلی گرم در لیتر، از استانداردهای پساب خروجی آب سطحی بهره می برد.

لکزاییان پور افزود: ظرفیت نهایی پکیج تصفیه فاضلاب این طرح بیش از 1000 متر مکعب در شبانه روز بوده و ظرفیت قابل بهره برداری آن در فاز اول، حدود 400 مترمکعب در شبانه روز برآورد می شود که خرید آن مورد استقبال کشاورزا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توسعه زراعت چوب با استفاده از پساب فاضلاب شهرک کهک

توسعه زراعت چوب با استفاده از پساب فاضلاب شهرک کهک