مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 آذر 1403 ساعت 07:502024-12-10سياسي

حذف تدریجی کاج از چرخه سبز بجنورد


شهردار بجنورد از حذف تدریجی کاج از چرخه سبز این شهر خبر داد.

- ایسنا/خراسان شمالی شهردار بجنورد از حذف تدریجی کاج از چرخه سبز این شهر خبر داد.

محمد علی کشمیری در گفت و گو با ایسنا، درخصوص حذف درختان کاج از معابر و بوستانهای شهر گفت: مساله حذف کاج در کمیسیون مربوطه مطرح و به علت مشکلات زیانباری که به فضای سبز شهری وارد آورد و ناسازگاری که با اقلیم منطقه دارد، رای موافق کسب کرده است اما این حذف تدریجی است و طرح کاشت درختان مثمر در بوستان ها و درختان پهن برگ در موازات معابر اجرا می شود.

وی اضافه کرد: حذف کاج از سطح معابر شهری به صورت تدریجی اجرا می شود و در نظر نداریم بلافاصله و درسطح گسترده اقدام به حذف آن کنیم و اولویت اول ما درختانی که احتمال بروز خطر و آسیب دارند یا آفت زده هستند، دردستور کار قطع قرار می گیرد.

نوروزی مدیرعامل پارک ها و فضای سبز شهرداری بجنورد نیز در گفت و گو با ایسنا بیان کرد: برنامه ریزی شده است تا پایان سال، حدود 15 هزار اصله نهال درخت میوه در برخی نقاط بجنورد غرس شود.

وی افزود: سال گذشته نیز 15 هزار اصله نهال در بجنورد کشت شد.

نوروزی با اشاره به اینکه درخت های میوه در خیابان های اصلی غرس نمی شود، ادامه داد: درخت های میوه در پارک ملی باباامان، بش قارداش، پارک های محلات و .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حذف تدریجی کاج از چرخه سبز بجنورد

حذف تدریجی کاج از چرخه سبز بجنورد