مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 2 آذر 1403 ساعت 23:202024-11-22ورزشي

مازندران طی 8 ماه امسال 280 مدال جهانی و آسیایی کسب کرد


مدیرکل ورزش و جوانان استان مازندران در خصوص ضعف زیرساختی فوتبال مازندران گفت و یادآور شد: ورزش مازندران 280 مدال جهانی، آسیایی و بین المللی در این 8 ماهه ابتدایی سال دریافت کرده است.

- ایسنا/مازندران مدیرکل ورزش و جوانان استان مازندران در خصوص ضعف زیرساختی فوتبال مازندران گفت و یادآور شد: ورزش مازندران 280 مدال جهانی، آسیایی و بین المللی در این 8 ماهه ابتدایی سال دریافت کرده است.

علی رجبی جمعه 2 آذر در آیین روز مربی و تجلیل از مربیان فوتبال مازندران ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه پیشکسوتان فوتبال استان اظهار کرد: مازندران در 33 رشته فعال است و این استان بیشترین مدال را در سطح کشور گرفته است.

وی افزود: ما بیشترین اعزام و بیشترین مدال المپیکی را داشته ایم .

47 کشور دنیا اگر مازندران را یک کشور حساب می کردند در المپیک عقب تر از مازندران بودند.

وی به تقدیر از مربیان و پیشکسوتان فوتبال اشاره کرد و بیان کرد: همواره اعتقاد داشته ام که پیشکسوتان گنجینه های ارزشمندی هستند که باید از تجربیات آنها در تمامی زمینه ها استفاده کرد.

رجبی خواستار تغییر نگاه جامعه مربیان مازندران شد و تاکید کرد: رکن رکین و ریشه توسعه علمی و عملی فوتبال برگزاری دوره های آموزشی و دانش افزایی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مازندران طی 8 ماه امسال 280 مدال جهانی و آسیایی کسب کرد

مازندران طی 8 ماه امسال 280 مدال جهانی و آسیایی کسب کرد