مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 28 آذر 1403 ساعت 21:552024-12-18سياسي

کمبود امکانات باعث شد بسیاری از شهدا تا سال 81 در گمنامی بمانند


به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار حسن حسن زاده فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) گفت: تا پیش از سال 81 امکان این موضوع وجود نداشت که بانک اطلاعاتی از شهدای گمنام داشته باشیم، - فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) گفت: تا پیش از سال 1381 به دلیل فراهم نبودن امکانات شناسایی پیکر های شهدا با آزمایش DNA بسیاری از آنها در گمنامی باقی ماندند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سردار حسن حسن زاده فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) گفت: تا پیش از سال 81 امکان این موضوع وجود نداشت که بانک اطلاعاتی از شهدای گمنام داشته باشیم، اما از آن سال تا کنون به توفیقات خوبی دست یافتیم.

 وی ادامه داد: بخشی از شهدای گمنام مان به دلیل کمبود تجهیزات و امکانات لازم در گمنامی باقی ماندند.

یعنی تا پیش از سال 81 که امکان شناسایی از طریق آزمایش DNA فراهم نبود، این تعداد شهدا در گمنامی به خاک سپرده شدند.

فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) در ادامه گفت: البته برخی از پیکر های شهدای گمنام که تا پیش از سال 81 کشف شدند، به صورت موردی و براساس قرائن و شواهد با دریافت مجوز های لازم شناسایی شدند که همه این موارد روند خاص خود را داشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کمبود امکانات باعث شد بسیاری از شهدا تا سال 81 در گمنامی بمانند

کمبود امکانات باعث شد بسیاری از شهدا تا سال 81 در گمنامی بمانند