مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 آذر 1403 ساعت 16:502024-11-30سياسي

گفت وگوی تلفنی قالیباف با نبیه بری درباره آخرین وضعیت لبنان


رییس مجلس در گفت وگوی تلفنی با همتای لبنانی اش ضمن ابراز خرسندی از توقف جنگ در لبنان نسبت به حرکت گروه های تکفیری در حلب هشدار داد و گفت: باید با جدیّت و هماهنگی از شرایط منطقه مراقبت کنیم.

- گفت وگوی تلفنی قالیباف با نبیه بری درباره آخرین وضعیت لبنان رییس مجلس در گفت وگوی تلفنی با همتای لبنانی اش ضمن ابراز خرسندی از توقف جنگ در لبنان نسبت به حرکت گروه های تکفیری در حلب هشدار داد و گفت: باید با جدیّت و هماهنگی از شرایط منطقه مراقبت کنیم.

به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی و نبیه بری رییس مجلس لبنان امروز شنبه (10 آذرماه 1403) به منظور تبادل نظر درخصوص آخرین وضعیت لبنان پس از برقراری آتش بس، به صورت تلفنی گفت وگو کردند.

رییس مجلس شورای اسلامی در این گفت وگوی تلفنی، ضمن ابراز خرسندی از توقف جنگ در لبنان، خطاب به همتای لبنانی خود، گفت: نقش جنابعالی در تحقق آتش بس بیش از همه بود؛ همچنین در این شرایط سخت، درایت و تدبیر جنابعالی باعث شد این کار در کمترین زمان و با دقت انجام شود.

قالیباف با تأکید بر مواضع قبلی خود درباره لبنان، بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران پشتیبان دولت، مجلس، مردم و مقاومت لبنان است.

وی توجه به دو نکته در این مقطع زمانی را ضروری دانست و افزود: نکته اول مربوط به نقض آتش بس توسط رژیم صهیونیستی است


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گفت وگوی تلفنی قالیباف با نبیه بری درباره آخرین وضعیت لبنان

گفت وگوی تلفنی قالیباف با نبیه بری درباره آخرین وضعیت لبنان