مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 آذر 1403 ساعت 15:552024-12-16اجتماعي

فردا سه شنبه 27 آذرماه بانک ها، مدارس و ادارات مازندران تعطیل است


سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران گفت: فردا سه شنبه 27 آذرماه کلیه بانک ها، مدارس و ادارات مازندران تعطیل است.

- فردا سه شنبه 27 آذرماه بانک ها، مدارس و ادارات مازندران تعطیل است ایسنا/مازندران سرپرست معاونت عمرانی استانداری مازندران گفت: فردا سه شنبه 27 آذرماه کلیه بانک ها، مدارس و ادارات مازندران تعطیل است.

عبدالرضا دادبود امروز در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس پیش بینی هواشناسی؛ سرمای هوا در استان بویژه در شب بین صفر تا منفی 8 در نوسانان است لذا فردا سه شنبه 27 آذرماه نیز ادارات، بانک ها، مدارس، دانشگاهها، مراکز آموزشی، و موسسات عمومی غیر دولتی استان بجز دستگاه های خدمات رسان تعطیل است.

وی افزود: بانک ها موظفند در هر شهر یک شعبه کشیک فعال داشته باشند.

‎ سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندرانی با اشاره به تاثیر مدیریت مصرف و رعایت صرفه جویی در کاهش قطعی برق و گاز در استان، افزود: از هم استانی ها درخواست می شود در مصرف گاز و انرژی نهایت صرفه جویی را داشته باشند.

به گزارش ایسنا، لازم است با الگو قرار دادن درخواست رییس جمهوری از مردم جهت پویش کاهش دو درجه سانتیگرادی دمای بخاری ها، ضمن خودداری از سفرهای غیرضروری در طول این روزها، در واحدهای مسکونی در مصرف برق و گاز نهایت صرفه جویی صورت پذیرد ت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فردا سه شنبه 27 آذرماه بانک ها، مدارس و ادارات مازندران تعطیل است

فردا سه شنبه 27 آذرماه بانک ها، مدارس و ادارات مازندران تعطیل است