مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 آذر 1403 ساعت 14:402024-12-05اجتماعي

پیشرفت مناسب سازی پارک های شهری برای افراد کم توان در کرمانشاه


مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه گفت: پیشرفت مناسب سازی پارک های کرمانشاه برای افراد کم توان و معلول، با اجرای رمپ های ورودی و مسیرهای نابینایان در برخی پارک ها آغاز شده است.

- پیشرفت مناسب سازی پارک های شهری برای افراد کم توان در کرمانشاه کرمانشاه- مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه گفت: پیشرفت مناسب سازی پارک های کرمانشاه برای افراد کم توان و معلول، با اجرای رمپ های ورودی و مسیرهای نابینایان در برخی پارک ها آغاز شده است.

بهزاد شهبازی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اقدامات شهرداری در زمینه مناسب سازی پارک های شهری برای افراد کم توان و معلول رمپ های ورودی و مسیرهای نابینایان در برخی پارک ها آغاز شده، اما همچنان تا پوشش کامل فاصله زیادی دارد.

وی افزود: تاکنون در چندین پارک از مناطق هشت گانه کرمانشاه، اقداماتی نظیر برنامه ریزی برای نصب نیمکت ها و تجهیزات ورزشی مخصوص معلولین انجام شده است.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه تصریح کرد: از جمله پارک هایی که در این زمینه پیشرفت داشته اند می توان به پارک زنبق، زیتون و نوبهار اشاره کرد.

شهبازی ادامه داد: پارک زنبق با 50 درصد پیشرفت در مناسب سازی مسیرهای نابینایان، از جمله پارک های شاخص در این زمینه است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیشرفت مناسب سازی پارک های شهری برای افراد کم توان در کرمانشاه

پیشرفت مناسب سازی پارک های شهری برای افراد کم توان در کرمانشاه