مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 آذر 1403 ساعت 08:252024-12-11فرهنگي

ترفندهای داعش برای فروش آن لاین ترور به بازار نشر آمد


کتاب «تروریسم، پروپاگاندا، برندینگ؛ ترفندهای داعش برای فروش آن لاین ترور» نوشته آناکروگلووا با ترجمه مهدی فروتن آغمیونی توسط انتشارات همشهری منتشر و راهی بازار نشر شد.

- کتاب تروریسم، پروپاگاندا، برندینگ؛ ترفندهای داعش برای فروش آن لاین ترور نوشته آناکروگلووا با ترجمه مهدی فروتن آغمیونی توسط انتشارات همشهری منتشر و راهی بازار نشر شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، کتاب تروریسم، پروپاگاندا، برندینگ؛ ترفندهای داعش برای فروش آن لاین ترور نوشته آناکروگلووا به تازگی با ترجمه مهدی فروتن آغمیونی توسط انتشارات همشهری منتشر و روانه بازار نشر شده است.

شاید این روزها خبری مستقیم از گروه دولت اسلامی عراق و شام یا همان داعش در جهان نباشد، اما تفکر داعشی ادامه دارد و گاهی هم خبرهای مربوط به ترور و آدم کشی های داعشیان در خبرهای رسانه های جهان پوشش داده می شود.

کتاب تروریسم، پروپاگاندا، برندینگ اثری پژوهشی است در این باب که چرا و چگونه این تفکر می تواند افراد را جذب کند.

از نکته های ویژه این کتاب، تبلیغات روایی در فصل سوم است که به داستان سرایی ها برای فروش (معرفی، پذیراندن و پذیرش گرفتن ) خلافت داعش می پردازد.

نویسنده این کتاب می گوید بسیاری از حامیان داعش و سایر گروه های جهادی مانند آن ها، تمایل دارند از نمادها و نشانه های دیداری بس


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ترفندهای داعش برای فروش آن لاین ترور به بازار نشر آمد

ترفندهای داعش برای فروش آن لاین ترور به بازار نشر آمد