مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 30 آذر 1403 ساعت 20:002024-12-20سياسي

تصمیمات جدید دولت برای جلوگیری از ورود و اشتغال غیرقانونی اتباع در کشور


یاراحمدی در ادامه به سفر اخیرش به استان مازندران و شهر ساری اشاره کرده و با بیان این موضوع که در این شهر اتباع خارجی بویژه افغانستانی با وجود ممنوع بودن به کار مشغول بودند، - یاراحمدی در ادامه به سفر اخیرش به استان مازندران و شهر ساری اشاره کرده و با بیان این موضوع که در این شهر اتباع خارجی بویژه افغانستانی با وجود ممنوع بودن به کار مشغول بودند، گفت: اشتغال و اقامت اتباع خارجی و بویژه افغانستانی حتی به صورت کوتاه مدت نیز در مازندران ممنوع است و اتباع اهل این کشور فقط با ویزای گردشگری می توانند به این خطه از شمال کشور سفر کنند.

رییس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور با اشاره به ممنوعیت اشتغال اتباع بصورت غیر قانونی در استانهای ممنوعه کشور، گفت: تردد، اسکان و اشتغال اتباع خارجی در مناطق ممنوعه خلاف قانون است.

 به گزارش ایسنا، نادر یاراحمدی، با اشاره به اینکه بر اساس آیین نامه مربوط به تعیین مناطق ممنوعه برای تردد، اسکان و اشتغال اتباع خارجی در مرزهای کشور و اصلاحات و الحاقات بعدی آن، مناطق ممنوعه به مناطقی گفته می شود که اسکان، تردد و اشتغال اتباع خارجی در آنجا ممنوع می باشد، اظهار کرد: برخی از استان های ممنوعه برای ورود اتباع خارجی، تخطی کرده و اقدام به اشتغال اتباع بصورت غیر قانونی می کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تصمیمات جدید دولت برای جلوگیری از ورود و اشتغال غیرقانونی اتباع در کشور

تصمیمات جدید دولت برای جلوگیری از ورود و اشتغال غیرقانونی اتباع در کشور