مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 28 آذر 1403 ساعت 18:202024-12-18اقتصادي

احیای 110 هکتار از پهنه آبی پارک ملی بوجاق


رییس اداره پارک ملی بوجاق، با بیان اینکه حدود 110 هکتار از پهنه تالابی بوجاق را با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان احیا کردیم، گفت: شاهد میزبانی از قو و پلیکان و آنقوت و انواع مرغابی سانان هستیم.

- احسان باقری پور امروز، 28 آذرماه در حاشیه بازدید فرماندار آستانه اشرفیه از پارک ملی خشکی - دریایی بوجاق، با اشاره به وسعت 160 هکتاری پهنه تالابی پارک ملی بوجاق، اظهار کرد: با اقدامات احیایی انجام گرفته از سوی اداره پارک ملی بوجاق و با حمایت های اداره کل حفاظت محیط زیست استان گیلان، حدود 110 هکتار از پهنه تالابی بوجاق را با اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان احیا کردیم.

وی با بیان اینکه پیش بینی می شود امسال میزبان 25 هزار قطعه پرنده مهاجر در حوزه پارک ملی بوجاق باشیم، افزود: 257 گونه در این پارک زندگی می کنند.

رییس اداره پارک ملی بوجاق با اشاره به وجود پنج اکوسیسم ارزشمند تالاب، دریا، خشکی، جنگل و ساحل در این عرصه طبیعی، اضافه کرد: این ویژگی ها، پارک بوجاق را به یک منطقه خاص و ارزشمند تبدیل کرده است.

باقری پور پارک ملی بوجاق را نخستین پارک ملی خشکی - دریایی ثبت شده در کشور دانست و ادامه داد: مصب رودخانه سفیدرود در این منطقه تلاقی دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

احیای 110 هکتار از پهنه آبی پارک ملی بوجاق

احیای 110 هکتار از پهنه آبی پارک ملی بوجاق