مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 16 آذر 1403 ساعت 15:452024-12-06بين الملل

اردوغان : هدف مخالفان در سوریه دمشق است / ما به سمت بشار اسد دست دوستی دراز کردیم، اما او پاسخ نداد


ادلب، حماه و حمص در دست مخالفان سوری است؛ هدف مخالفان در سوریه دمشق است و پیشروی آن ها ادامه دارد.

- اردوغان در ادامه تصریح کرد: ادلب، حماه و حمص در دست مخالفان سوری است؛ هدف مخالفان در سوریه دمشق است و پیشروی آن ها ادامه دارد.

اردوغان رییس جمهور ترکیه امروز در اظهاراتی گفت که جنگجویان سوری به پیشروی خود ادامه می دهند و امیدواریم بدون مشکل به این کار ادامه دهند.

 به گزارش انتخاب؛ او با بیان اینکه ما خواهان ادامه تنش در منطقه نیستیم افزود: ما به بشار اسد دست دوستی دراز کردیم اما او پاسخ نداد.

 اردوغان در ادامه تصریح کرد:  ادلب، حماه و حمص در دست مخالفان سوری است؛ هدف مخالفان در سوریه دمشق است و پیشروی آن ها ادامه دارد.

 رییس جمهور ترکیه بیان کرد که جنگجویان سوری به پیشروی خود ادامه می دهند و امیدواریم بدون مشکل به این کار ادامه دهند.

 وی افزود: با گوترش صحبت کردم و او گفت که سازمان ملل متحد تمام تلاش خود را برای دستیابی به آتش بس دائمی در منطقه به کار خواهد گرفت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اردوغان : هدف مخالفان در سوریه دمشق است / ما به سمت بشار اسد دست دوستی دراز کردیم، اما او پاسخ نداد

اردوغان : هدف مخالفان در سوریه دمشق است / ما به سمت بشار اسد دست دوستی دراز کردیم، اما او پاسخ نداد