مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 4 آذر 1403 ساعت 09:252024-11-24اقتصادي

کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا دست از سر ماسک بر نمی دارد


دادگاهی در آمریکا درخواست کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا برای تحریم ایلان ماسک را رد کرد.

- کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا دست از سر ماسک بر نمی دارد دادگاهی در آمریکا درخواست کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا برای تحریم ایلان ماسک را رد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، پس از آنکه ایلان ماسک برای شهادت در دادگاه مربوط به شکایت کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا درباره خرید توییتر(ایکس ) به قیمت 44 میلیارد دلار حاضر نشد، یک قاضی فدرال درخواست این کمیسیون برای تحریم ایلان ماسک را رد کرد.

ژاکلین اسکات کورلی قاضی دادگاه در سن فرانسیسکو اعلام کرد تحریم ها علیه ماسک به دلیل غیاب وی در جلسه دادگاه غیر ملزوم است.

زیرا وی در 3 اکتبر در دادگاه حاضر شد و توافق کرد هزینه های سفر 2923 دلاری مربوط به کمیسیون بورس و اوراق بهادار درباره این رویداد را بپردازد.

کورلی در این باره نوشت: از آنجایی که شرایط کنونی مانع از هرگونه فرصتی برای جبران معنادار جلسه دادگاه می شود، درخواست کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا غیر قابل بحث است.

این کمیسیون خواستار آن بود که اعلام شود ماسک دستور دادگاه برای شهادت دادن را نقض کرده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا دست از سر ماسک بر نمی دارد

کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا دست از سر ماسک بر نمی دارد