مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 آذر 1403 ساعت 09:352024-12-10فرهنگي

جشنواره ویژه «یلدای مهربانی» برگزار می شود


جشن «یلدای مهربانی» از چهارشنبه 28 آذر در بوستان جنگلی سرخه حصار آغاز می شود و تا جمعه 30 آذر ادامه دارد.

- شهردار منطقه 13 گفت: جشن یلدای مهربانی از چهارشنبه 28 آذر در بوستان جنگلی سرخه حصار آغاز می شود و تا جمعه 30 آذر ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، امیرمحمد نوری، شهردار منطقه 13 تهران گفت: جشن یلدای مهربانی با هدف پاسداشت آداب و رسوم، سنت ها و فرهنگ ایرانی و با مشارکت معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 13 از چهارشنبه 28 آذر در بوستان جنگلی سرخه حصار آغاز می شود و تا جمعه 30 آذر ادامه دارد.

وی افزود: در بخش نمایشگاهی این جشنواره، غرفه های متنوع شامل عرضه انار و مشتقات آن، نمایشگاه سوغات استان ها و صنایع دستی اقوام برای آشنایی شهروندان با میراث فرهنگی، تولیدات هنری و صنایع دستی نقاط مختلف ایران در نظر گرفته شده است.

شهردار منطقه 13 در ادامه گفت: در بخش میدانی، برنامه های فرهنگی و هنری ویژه کودک و نوجوان، موسیقی اقوام، نمایش های میدانی، نمایشگاه و کارگاه های هنری، سیاه چادر، رادیو نمایشگاه، پخت غذای خانگی و محلی، مسابقه و برنامه های تفریحی طراحی شده است.

نوری در پایان گفت: اجرای برنامه های موسیقی سنتی و اقوام، نمایش کودک، شاهنامه خوانی، ورزش های زورخانه ای، عروسک های غول پیکر، نورافشانی و کاشت 400 نهال در بوستان جنگلی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جشنواره ویژه «یلدای مهربانی» برگزار می شود

جشنواره ویژه «یلدای مهربانی» برگزار می شود