مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 11 آذر 1403 ساعت 13:152024-12-01سياسي

جمع آوری 24 هزار میلیارد ریال زکات در کشور


معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) بر شفاف سازی و احیای فرهنگ زکات تأکید کرد و گفت: 24 هزار میلیارد ریال زکات در هشت ماهه امسال جمع آوری شده است.

- اراک- معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) بر شفاف سازی و احیای فرهنگ زکات تأکید کرد و گفت: 24 هزار میلیارد ریال زکات در هشت ماهه امسال جمع آوری شده است.

به گزارش خبرنگار مهر ، حبیب الله آسوده پیش از ظهر یکشنبه در نشست شورای زکات استان مرکزی به بررسی وضعیت زکات در کشور پرداخت و بر لزوم شفاف سازی و مردمی سازی این فریضه اسلامی تأکید کرد.

وی افزود: دو سال پیش اجلاس زکات به منظور فرهنگ سازی در سراسر کشور برگزار شد و از آن زمان تاکنون هماهنگی ها نسبت به گذشته بهبود یافته است اما همچنان در حوزه شفاف سازی کاستی هایی وجود دارد.

معاون توسعه مشارکت های مردمی کمیته امداد کشور گفت: اکنون مهم ترین موضوع در پرداخت زکات شفافیت است که متأسفانه نتوانستیم به مردم هدیه دهیم.

آسوده تاکید کرد: بر اساس گزارش ها، در هشت ماهه اخیر مبلغ 24 هزار میلیارد ریال زکات در کشور جمع آوری شده که از این مبلغ، سهم کمیته امداد 16 درصد معادل حدود 4 هزار میلیارد ریال به صورت نقدی و غیرنقدی بوده که یک میلیارد و 700 میلیارد ریال آن به صورت نقدی جمع آوری شده و حدود 900 میلیارد ریال آن فطریه ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جمع آوری 24 هزار میلیارد ریال زکات در کشور

جمع آوری 24 هزار میلیارد ریال زکات در کشور