مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 آذر 1403 ساعت 06:302024-11-23سياسي

سفیر ایران: هر نوع بدرفتاری با دانشجویان ایرانی محکوم است


سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو ضمن محکوم کردن بدرفتاری با دانشجویان ایرانی ابراز امیدواری کرد، مقامات مسئول در اسرع وقت موضوع را حل وفصل و با خاطیان برخورد کنند.

- سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو ضمن محکوم کردن بدرفتاری با دانشجویان ایرانی ابراز امیدواری کرد، مقامات مسئول در اسرع وقت موضوع را حل وفصل و با خاطیان برخورد کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر ، کاظم جلالی بامداد شنبه سوم آذر 1403 در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: هر نوع بدرفتاری با دانشجویان ایرانی محکوم است و باید مقامات مسئول روس پاسخگوی این قبیل رخدادهای ناگوار باشند.

وی تاکید کرد: با جدیت بدرفتاری با دانشجویان ایرانی در کازان را پیگیری کرده و خوشبختانه به نتایج خوبی رسیده ایم و امیدواریم مقامات مسئول در اسرع وقت موضوع راحل وفصل و باخاطیان برخورد کنند.

صبح جمعه دوم آذر 1403 تعدادی از دانشجویان مشغول به تحصیل در دانشگاه فدرال کازان از کشورهای مختلف از جمله ازبکستان، چین، ایران، ترکمنستان و … برای تمدید روادید دانشجویی به مرکز تمدید روادید دانشگاه مذکور مراجعه کردند.

در پی مشاجره تعدادی از دانشجویان با یکدیگر و فعال کردن سیستم هشدار توسط حراست مرکز یاد شده، پلیس به محل اعزام می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سفیر ایران: هر نوع بدرفتاری با دانشجویان ایرانی محکوم است

سفیر ایران: هر نوع بدرفتاری با دانشجویان ایرانی محکوم است