مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 آذر 1403 ساعت 18:302024-12-02پزشكي

هیچ موردی از مسمومیت با ماکارونی در کردستان ثبت نشده است


مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: در واکنش به نگرانی های اخیر درباره مسمومیت های غذایی با ماکارونی، تا کنون هیچ موردی از مسمومیت ناشی از مصرف ماکارونی در این استان ثبت نشده است.

- ایسنا/کردستان مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: در واکنش به نگرانی های اخیر درباره مسمومیت های غذایی با ماکارونی، تا کنون هیچ موردی از مسمومیت ناشی از مصرف ماکارونی در این استان ثبت نشده است.

شهاب قصری امروز دوشنبه (12 آذر) در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: اخیرا ادعا شده است که سه کودک که دو نفر آن ها عضو یک خانواده تهرانی و یک نفر اهوازی هستند، دچار مسمومیت با ماکارونی شده و فوت کرده اند، که در رابطه با این ادعا باید چند نکته را مورد توجه قرار داد.

به گفته وی ماکارونی ها می توانند به اسپور باسیلوس سرئوس (نوعی باکتری مسمومیت زا) آلوده باشند، این اسپورها، باکتری را در شرایط نامساعد، از جمله خشک کردن ماکارونی (روشی برای افزایش ماندگاری ماکارونی) در کارخانه حفظ می کنند، منتظر فرصت می مانند.

مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: اسپورها، حتی دمای پخت ماکارونی را هم تحمل می کنند، در صورتی که پس از پخت، ماکارونی در دمای اتاق (خارج از یخچال)، نگهداری شود،


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هیچ موردی از مسمومیت با ماکارونی در کردستان ثبت نشده است

هیچ موردی از مسمومیت با ماکارونی در کردستان ثبت نشده است