مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 آذر 1403 ساعت 15:052024-11-23سياسي

پروژه های محرومیت زدایی سپاه، فرصتی برای جبران عقب ماندگی هاست


پروژه های محرومیت زدایی سپاه، فرصتی برای جبران عقب ماندگی هاست.

- پروژه های محرومیت زدایی سپاه، فرصتی برای جبران عقب ماندگی هاست ایسنا/بوشهر استاندار بوشهر گفت: پروژه های محرومیت زدایی سپاه، فرصتی برای جبران عقب ماندگی هاست.

به گزارش ایسنا، ارسلان زارع روز شنبه در آیین افتتاح طرح های محرومیت زدایی سپاه امام صادق(ع) بوشهر گفت: شجره طیبه بسیج، یادگار گرانبهای بنیانگذار کبیر انقلاب امام خمینی (ره) است که حماسه ها و افتخارآفرینی های بی نظیری برای مان رقم زده است.

وی افزود: بسیج اکنون تفکر و جریانی است که فارغ از جبهه بندی ها و گروه های سیاسی، در اندیشه ساختن آینده کشور عزیزمان ایران است تا موفقیت ها و توسعه هرچه افزون تر میهن با سرعت تکمیل شود.

استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: امروز و در سایه وفاق ملی که دولت چهاردهم در کشور آن را به گفتمانی غالب و لازمه کشور مبدل ساخته، آبادانی و تلاش برای رفع محرومیت اصلی ترین رویکردی است که باید دنبال شود.

زارع تصریح کرد: معتقدم آنچه همدلی مردم فهیم ما را بیش از پیش با دولت و حاکمیت تقویت می کند، در پیش گرفتن رفتار و گفتاری صادقانه است.

استاندار بوشهر گفت: افتتاح پروژه های محرومیت زدایی که امروز انجام می شود، فرصتی مغتنم برای آن است که مردم استان بوشهر بدانند که خدمتگزاران آنها، به دنبال جب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پروژه های محرومیت زدایی سپاه، فرصتی برای جبران عقب ماندگی هاست

پروژه های محرومیت زدایی سپاه، فرصتی برای جبران عقب ماندگی هاست