مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 4 آذر 1403 ساعت 14:502024-11-24سياسي

مجموعه بسیج بدون هیچ چشمداشتی در مسیر خدمت به مردم تلاش می کنند

مجموعه بسیج بدون هیچ چشمداشتی در مسیر خدمت به مردم تلاش می کنند

رییس ستاد عتبات عالیات استان کردستان گفت: مجموعه بسیج بدون هیچ چشمداشتی در مسیر خدمت به مردم تلاش می کنند.

- مجموعه بسیج بدون هیچ چشمداشتی در مسیر خدمت به مردم تلاش می کنند سنندج-رییس ستاد عتبات عالیات استان کردستان گفت: مجموعه بسیج بدون هیچ چشمداشتی در مسیر خدمت به مردم تلاش می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر ، عبدالحسین یوسفی ظهر یکشنبه در همایش هفته بسیج ویژه پرسنل شهرداری سنندج، اظهار کرد: تشکیل بسیج مستضعفین در پنجم آذر سال 58 توسط امام راحل از برکات نظام اسلامی ایران بود و امروز بسیج به عنوان یک تفکر اثرگذار در جامعه حضور دارد.

وی خاطرنشان کرد: بسیج امروز یک نیروی مستقل است که رسالت خود را دنبال می کند و برای خدمت به مردم در تلاش است.

رییس ستاد عتبات عالیات کردستان با بیان اینکه بسیج مردمی عامل پیروزی ملت ایران در دوران جنگ تحمیلی بود، اذعان کرد: جایگاه بسیج به اندازه ای است که در اصل 151 قانون اساسی مورد اشاره قرار گرفته است.

یوسفی یادآور شد: در طول هشت سال جنگ تحمیلی و حتی قبل از آن شهدای زیادی از بین بسیج اصناف، بسیج کارگری، بسیج اداری، بسیج دانش آموزی و غیره تقدیم انقلاب شده است، وی اضافه کرد: پیروزی انقلاب اسلامی ایران با شهادت 36 هزار دانش آموز بسیجی و 4 هزار و 200 نفر فرهنگی در طول 8 ساعت دفاع مقدس به ثمر نشست.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مجموعه بسیج بدون هیچ چشمداشتی در مسیر خدمت به مردم تلاش می کنند

مجموعه بسیج بدون هیچ چشمداشتی در مسیر خدمت به مردم تلاش می کنند