مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 آبان 1403 ساعت 15:202024-11-04سياسي

نماینده گوترش: آیت الله سیستانی خواستار اجرای اولویت ها در راستای منافع عراق شدند


نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در عراق پس از دیدار با آیت الله العظمی سیستانی گفت که ایشان از او خواستند اولویت ها در راستای منافع عراق را اجرایی کنند.

- نماینده گوترش: آیت الله سیستانی خواستار اجرای اولویت ها در راستای منافع عراق شدند نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در عراق پس از دیدار با آیت الله العظمی سیستانی گفت که ایشان از او خواستند اولویت ها در راستای منافع عراق را اجرایی کنند.

به گزارش ایسنا، محمد الحسان ، نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل گفت: به دیدار آیت الله سیستانی شرف یاب شدم.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، وی پس از دیدار با آیت الله العظمی سیستانی در نجف اشرف با اشاره به حکمت ایشان و دیدگاه هایشان نسبت به منطقه و عراق، گفت که از جایگاه آیت الله العظمی سیستانی در جهان اسلام و جهان مطلع هستیم و من از این دیدار خرسندم.

الحسان با بیان اینکه با آیت الله العظمی سیستانی بر سر همکاری مشترک برای تقویت جایگاه عراق توافق کرده است، تاکید کرد: اهانت به جایگاه مرجعیت را نمی پذیریم.

وی با اشاره به اینکه مشورت با آیت الله سیستانی مورد احترام نمایندگان ویژه سازمان ملل است، تاکید کرد که سازمان ملل به حمایت از عراق ادامه می دهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نماینده گوترش: آیت الله سیستانی خواستار اجرای اولویت ها در راستای منافع عراق شدند

نماینده گوترش: آیت الله سیستانی خواستار اجرای اولویت ها در راستای منافع عراق شدند