مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 3 آبان 1403 ساعت 09:402024-10-24اقتصادي

124 زندانی شهرستان بابل آزاد شدند


با حضور رییس کل دادگستری مازندران، 124 نفر از زندانیان جرائم غیرعمد شهرستان بابل با بهره مندی از ارفاقات قانونی، جلب رضایت شکات و پرداخت بدهی با کمک خیرین از زندان بابل آزاد شدند و به کانون خانواده خود بازگشتند.

- ایسنا/مازندران با حضور رییس کل دادگستری مازندران، 124 نفر از زندانیان جرائم غیرعمد شهرستان بابل با بهره مندی از ارفاقات قانونی، جلب رضایت شکات و پرداخت بدهی با کمک خیرین از زندان بابل آزاد شدند و به کانون خانواده خود بازگشتند.

عباس پوریانی پنج شنبه 3 آبان در آیین آزادی زندانیان بابل از تلاش مدیرکل زندان های استان در راستای کاهش جمعیت کیفری و فراهم کردن تمهیدات لازم برای آزادی زندانیان تقدیر کرد و افزود: مددجویانی که امروز آزاد شدند، این نعمت را قدر بدانند و دقت کنند با رفتار مناسب و دوری از جرائم و تخلفات، بازگشت مجدد به زندان نداشته و فرد مفیدی برای جامعه و خانواده خود باشند.

رییس کل دادگستری مازندران برخورد دستگاه قضایی استان با مخلان نظم و امنیت را جدی و بدون اغماض دانست و تصریح کرد: دادگستری مازندران در راستای مقابله با هرگونه مولفه ناامنی در جامعه و با هدف حفظ آسایش، آرامش و امنیت مردم، با متخلفین برخورد قاطع و قانونی خواهد داشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

124 زندانی شهرستان بابل آزاد شدند

124 زندانی شهرستان بابل آزاد شدند