مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 3 آبان 1403 ساعت 10:452024-10-24پزشكي

دام و طیور سیستان و بلوچستان برای تشخیص بیماری مورد آزمایش قرار گرفتند


مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: 43 هزار مورد آزمایش تشخیصی در زمینه بهداشت دام، فرآورده های خام دامی و سلامت جامعه در این استان از سوی دامپزشکی انجام شده است.

- دام و طیور سیستان و بلوچستان برای تشخیص بیماری مورد آزمایش قرار گرفتند ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: 43 هزار مورد آزمایش تشخیصی در زمینه بهداشت دام، فرآورده های خام دامی و سلامت جامعه در این استان از سوی دامپزشکی انجام شده است.

غلامرضا سرگزی روز پنجشنبه در گفت وگو با ایسنا بیان کرد: به منظور پیشگیری از بروز بیماری در دام و طیور و یا اثبات آلودگی در فرآورده های خام دامی مستلزم انجام آزمایشات مختلف تخصصی در این زمینه است و اقدامات تشخیصی آزمایشگاهی در کنار نظارت و کنترل های بهداشتی دامپزشکی، نقش مستقیمی در ایمنی و امنیت غذایی کشور از طریق تشخیص بیماری ها و کنترل کیفی فرآورده های خام دامی ایفا می کند.

وی ادامه داد: آزمایشات محموله های صادراتی، ترخیص بهداشتی واردات نهاده ها و فرآورده های خام دامی و نظارت بهداشتی حاکمیتی سازمان دامپزشکی کشور بویژه در استان مرزی سیستان و بلوچستان از دیگر اقدامات این اداره کل بوده که باعث می شود در نهایت امر محصولات بهداشتی در اختیار مصرف کنندگان دامی و انسانی قرار گیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دام و طیور سیستان و بلوچستان برای تشخیص بیماری مورد آزمایش قرار گرفتند

دام و طیور سیستان و بلوچستان برای تشخیص بیماری مورد آزمایش قرار گرفتند