مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 14 آبان 1403 ساعت 09:402024-11-04سياسي

18 درصد اشتغال خراسان جنوبی مربوط به بخش کشاورزی است


رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی گفت: 18 درصد اشتغال خراسان جنوبی مربوط به بخش کشاورزی است و از این جهت طرح سرشماری کشاورزی از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، حمید جهانشاهی صبح دوشنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی اظهار کرد: اجرای طرح سرشماری کشاورزی از روز گذشته آغاز شده است که یکی از طرح های مهم کشور برای برنامه ریزی آینده است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه برنامه ریزی برای طرح سرشماری کشاورزی از دو ماه قبل آغاز شده است، گفت: همه دستگاه های اجرایی ملزم به همکاری برای اجرای این طرح هستند و ما در سه نوبت نیز همکاران خود را در این زمینه آموزش داده ایم.

همکاری 400 نفر در طرح سرشماری کشاورزی جهانشاهی اظهار کرد: 400 نفر در خراسان جنوبی ما را در اجرای طرح سرشماری کشاورزی یاری می کنند و امیدواریم بتوانند به هدف خود در اجرای این طرح برسیم.

وی بیان کرد: هدف از اجرای طرح این است که اطلاعات بهره برداران بخش کشاورزی به روز رسانی و به هنگام سازی شود که از اطلاعات میزان تولید محصولات سالیانه گندم و جو تا محصولاتی ما چون پرتقال و سیب و انگور و … را شامل می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

18 درصد اشتغال خراسان جنوبی مربوط به بخش کشاورزی است

18 درصد اشتغال خراسان جنوبی مربوط به بخش کشاورزی است